Despre noi

MINICHIC KIDSCLUB

Minichic KidsClub este un centru de educație non formală, pentru copii și despre copii!
Am început acest proiect, din dorința de a oferi familiilor suport în creșterea și educarea copiilor de la vârste fragede. Cu o programă unică și originală, oferim copiilor posibilitatea de a-și cultiva încrederea în sine și de a-și exprima personalitatea într-un mod distractiv, creativ și interactiv axat pe joacă.

Noi la Minichic Kidsclub, credem că acesta este modul prin care ei reușesc să se cunoască, să se familiarizeze cu lumea din jur si să învețe cel mai bine fără a se simți presați.

Mother or nursery teacher teaches her children to work with colorful play clay toys

MINICHIC KIDSCLUB

Această joacă, nu este una fără structură! Ea are obiective clare de învățare și duce la rezultate într-o perioadă determinată de timp. Se pune accentul pe interactivitate, diversitate si flexibilitatea spațiului și a timpului de învățare. Cu toții suntem unici și ne dezvoltăm într-un anumit ritm personal și asta face acest tip de educație; îi ghidează pe cei mici, cu blândețe, să își dezvolte abilități care le sunt de ajutor acum și mai târziu in viață.

                                           ~ Nu suntem singuri la Minichic~

Îi avem mereu alături pe părinți în această poveste! Ei sunt cei care cunosc copilul cel mai bine de aceea educația lui se face într-un parteneriat deplin cu aceștia.